Bocsánatot kérnek a Malomvölgyi Szeretetotthonban a beteg mellett szexet imitáló ápolók

2018. január 15. 17:21 2018. jan. 15. 17:21

Elnézést kérnek az idős nénitől, hozzátartozóitól, az intézménytől és a közvéleménytől is azok az ápolók, akik szexuális aktust imitáltak egy beteg nő ágyánál a Malomvölgyi Szeretetotthonban.

Viharos sebességgel járta be a netet és szinte az összes sajtóterméket szombaton az a két fotó, melyet három, a Baptista Szeretetszolgálat Malomvölgyi Szeretetotthonában készült Pécsett. Amint azt mi is megmtattuk, ezeken az ápolók egy idős, magatehetetlen asszony ágyánál szexuális aktust mímelve pózoltak a kamerának, a képek pedig fel is kerültek a Facebookra.

Szexet imitáltak egy beteg asszony ágyánál a pécsi szeretetotthon ápolói

Viharos sebességgel száguld a Facebookon pár fotó, melyek a leírás szerint a pécsi Baptista Szeretetszolgálat Szeretetotthonában készültek, és amelyeken egy magatehetetlen, beteg asszony ágyánál szexet imitálva pózolnak az ápolók. A fotók szombaton, kora este kerültek fel a közösségi oldalra: Az óriási felháborodást kiváltó képeken látható ápolókat egy komment szerint - mely Gyuró Anikó intézményvezető levelét idézi - azonnali hatállyal felfüggesztették.

A teljesen érthető okokból elképesztő méretű közfelháborodást generáló felvételek napvilágra kerülése után a Malomvölgyi Szeretetotthon azonnali hatállyal megszüntette az érintett ápolók munkaviszonyát, valamint belső vizsgálatot indított. Ennek eredménye hétfőn meg is született - írta meg most a 24.hu.

A lap a szeretetotthon tájékoztatása nyomán azt írta, a botrányos viselkedésért felelős mindhárom személy beismerte és megbánta a történteket, valamint elismerték azt is, hogy az intézmény általuk is ismert belső szabályait, valamint az etikai kódex vonatkozó rendelkezéseit megszegték. közlemény szerint Az ápolók a cikk szerint bocsánatot kérnek az ellátottól és hozzátartozóitól, munkáltatójuktól, az intézmény fenntartójától, valamint a közvéleménytől, munkaviszonyuk azonnal megszüntetését tudomásul vették.

A Malomvölgyi Szeretetotthon arra kér mindenkit, hogy ne a botrányos események tükrében ítéljék meg őket és a munkájukat lelkiismeretesen végző dolgozóikat - idézte tájékoztatásukat a cikk.