Nem létező játszótér látványtervével kampányol Csizi Kertvárosban

2018. március 28. 14:34 2018. márc. 28. 14:34

Egy még el sem készült játszótér látványtervével kampányol Csizi Péter fideszes országgyűlési képviselőjelölt Kertvárosban. A játszótér a jelek szerint az önkormányzati választás környékén készülhet el.

Egy még el sem készült játszótér látványtervével kampányol Csizi Péter fideszes képviselőjelölt (jelenleg is országgyűlési képviselő) Kertvárosban.

A kiadvány négy oldalon tárgyalja, hogy majd milyen jó lesz a központi játszótér, mert lesz parkolóhely, lesznek padok, lesz 16 uniós szabványnak megfelelő játék. Ezek mellett rendezvénytér és elkerített kutyafuttató is épül majd a kertvárosiak megelégedésére a Tildy Zoltán utca és a Nagy Ferenc tér között összesen 1550 négyzetméteren, ahová még egy felnőtt játszóteret is szánnak.

A kampánykiadványban az az ígéret is olvasható, hogy a fejlesztés idén augusztusban indulhat el - vagyis jó esetben is a 2019-es őszi önkormányzati választásra készülhet el.

Ez már ugye még legalább egy szinttel lejjebb van a kőbányai esettől, ahol a napokban egy fejlesztés makettjét sikerült átadni:

Monty Python lealázva: jobb híján egy MAKETTET adott át a Fidesz jelöltje

Mikor azt hinnénk, hogy a Tállai-féle ravatalozóátadásnál nincs lejjebb, rá kell jönnünk, hogy van: most egy makettet, azaz egy MAKETTET sikerült átadatni az egyik jelölttel így a választás előtti hajrában. Mint ismert, Tállai András parlamenti és adóügyekért felelős országgyűlési képviselő a minap Mezőcsáton járt, hogy átadjon egy ott 2017-ben megépült, és a helyi újságban tavalyi fejlesztésként levillogott ravatalozót.