Már az utazást is szervezik a pécsi tüntetésre

2018. április 13. 10:06 2018. ápr. 13. 10:06

Facebook-csoport alakult azért, hogy segítse a vasárnapi pécsi tüntetésre való eljutást, aki jönne, de nem tud, vagy éppen van még szabad hely a kocsijában, az itt egyeztethet.

Mint ismert, hétvégén a budapesti megmozdulással szimpatizáló demonstrációt szerveznek vasárnap este Pécs főterén. A megmozdulás motorja az a zenész, akinek a választások előtt egy Karácsony Gergellyel készített videója miatt mondták le egy koncertjét.

Talpra Magyar! - szimpátiatüntetés Pécsett

A budapesti megmozdulással szimpatizáló demonstrációt szervez vasárnap este Pécs főterén az a zenész, akinek a választások előtt egy Karácsony Gergellyel készített videója miatt mondták le egy koncertjét. A nem túl szívderítő történetről itt lehet olvasni: Egy pécsi énekesnő kitett a húsvéti hétvégén egy Karácsony Gergellyel, az MSZP-P miniszterelnök-jelöltjével készült videót a Facebook-oldalára, aminek meg is lett a következménye: egy koncertjét már lemondták.

A demonstrálókat most egy frissen létrehozott Facebook-csoport is segíti a logisztikában. Mint írták, a csoport azért jött létre, hogy segítse a szombati pécsi tüntetésre igyekvőket.

"Ha van még szabad hely a kocsidban, vagy becsatlakoznál valakihez, azt itt megbeszélhetitek."

- áll a leírásban, hozzátéve, hogy csak utazásos infók jöjjenek, minden más nem kapcsolódót törölnek.