Pozor, pozor! Nagy Csaba megyei Fidesz-elnök!

2019. június 26. 12:06 2019. jún. 26. 12:06

Nagy „4-5-6” Csabát választotta a Fidesz baranyai elnökéül. A pécsi erők közül csak Őri László került be az elnökségbe. Szentlőrincen anélkül választott a helyi Fidesz polgármesterjelöltet, hogy az országos pártközpontnak hozzá kellett volna járulnia, mint Vári Attilánál. Narancshíradó következik.

A Fidesz Baranya Megyei Választmánya ismét Nagy Csabát választotta a párt baranyai elnökéül. A politikust, akit a 444 a 2018-as választásokon szelíden csak Orbán Viktor segéd-ujjonszámolójaként emlegetett a mindannyiunk emlékezetébe égett videó okán, négyfős elnökség segíti. Azt nem lehet a kormánypárt megyei szervezete orra alá dörgölni, hogy Pécs eluralná a vezetését: a megyeszékhely mindössze Őri László alpolgármestert delegálta, az elnökség további tagjai Szekó József (Mohács), Baksai Tamás (Harkány) és Polics József (Komló).

Hiába, hol demokrácia van, ott demokrácia van.

Nemrég a párt pécsi szervezete is tisztújítást hajtott végre, itt Igazmondó Hoppál Péter újrázott az elnöki székben. Az alelnöki posztokat Őri László, Guzsvány Attila, Páva Zsolt és Kövesi Mária tölthetik be.

És ha már Fidesz: a Szentlőrinci Fidesz elnököt és elnökséget is választott. Az elnöki feladatokat továbbra is Vörös Sára látja el, munkájában Kovácsevics Csaba és Mike Ferenc elnökségi tagok segítik.

A Szentlőrinci Fidesz döntése értelmében az őszi helyhatósági választásokon a kormánypártok polgármester-jelöltje Csendes Istvánné lesz.

Legalábbis ezt írta Nagy Csaba a Facebook-oldalán.

Mert hogy a Pécsnél boldogabb városokban, mint például Szentlőrinc, ezek szerint nem kell megvárni a pártközpont áldását, ami miatt Pécsett Vári Attila még mindig nem számít hivatalos jelöltnek, hanem egyből ki lehetett hirdetni.

Elképesztő, hogy micsoda városok vannak a környéken.

Forrás: pecsistop.hu