Fodor Ibolya rálelt kedvenc újságjára

2018. november 1. 13:02 2018. nov. 1. 13:02

Nyilván nem mi vagyunk azok: az OK Pécs lett a befutó, mert kulturáltan moderálják a hozzászólásokat. Mert Fodor Ibolyát zavarja a fröcsögés és a gyalázkodás.

Ha egyszer lesz Fodor Ibolya Kulturált Újságírásért Díj, akkor azt az OK Pécs kapja. Nem is magyarázunk sokat, inkább egyszerűen idemásoljuk a néhol caps lockkal ordító Facebook-posztot:

És bár érdemben sokat nem tesz hozzá, itt a vége, csak hogy ne érjen minket az a vád, hogy kiragadtunk valamit a szövegkörnyezetéből:

Fodor Ibolya hosszú hallgatás után lett ismét roppant aktív, és már nem csak a közösségi médiában, de a közgyűlésen is. Legutóbb azon méltatlankodott, hogy egykori, már hálátlan fideszes párttársai nem kínálták meg egy bizottsági poszttal.

Előtte Kővári Jánost fektette a virtuális térdére, és mondta meg neki alaposan, hogy hogyan is dolgoznak a jobbfajta képviselők.

Ez előtt nem sokkal pedig arról tudhattunk meg többet, hogy Fodor Ibolya milyen erényeket tart fontosnak az életben és az üzletben.

Azt pedig, hogy a kissé talán kétes hírű politikai karrierjét hazaárulózásnak és riportermajmozásnak köszönhető képviselőben nagyon megváltozott valami, egy asszertív kommunikációt is emlegető posztjából tudhattuk meg.